De nieuwe plaat is helemaal klaar en op weg naar de winkels! Net als de titel bevat de muziek geen poespas of onnodige onnozeliteiten. Nódige onnozeliteiten gelukkig wel. Net genoeg. Op zijn gezegende leeftijd slaagt Raymond er nog steeds in om muziek te spelen en te maken die nooit klinkt alsof het moeite kost. Helemaal uniek zichzelf zijnde.

12 liedjes van bedrieglijke eenvoud een heerlijke herkenbaarheid. En schoonheid natuurlijk. En voor het eerst in zijn lange carrière heeft Raymond zich nu ook zelf in de producersstoel neergezet, dus in een bepaald opzicht misschien wel zijn meest persoonlijke plaat ooit?

Nu al voor te bestellen, bijvoorbeeld bij Music Mania!

‘Propere lei’, zo heet de nieuwe single die je op je favoriete muziekplatform kan beluisteren. En er is ook een heuse videoclip bij gemaakt! Een klein vogeltje fluisterde ons in dat dit alles de voorbode is van een nieuwe plaat die in het najaar zou uitgebracht worden… De titel en andere details daarover volgen later, maar er zijn alvast een aantal optredens gepland om die aan de wereld voor te stellen:

27 oktober GENT – Minard

31 oktober BRUGGE – Cactusclub

03 november AAIGEM – Torengalm

10 november KALMTHOUT – Club Kalmthout

14 november BORGERHOUT – Roma

16 november – SINT-NIKLAAS – De Casino

19 december – LEUVEN – Het Depot

Alle details vind je op de concertpagina.

Maar Raymond trekt er na de zomer niet alleen solo op uit. Er komt ook een tweede ronde van ‘Op algemene aanvraag’ waarbij hij samen met zijn kornuiten grasduint in de collectie evergreens die hij de voorbije decennia bijeen pende. Tijdloos rockend, ontroerend, frivool, vurig en puur én op algemene aanvraag!
Alle data op de concertpagina.